Vadim Malogolovenko, fotograful cu dublă cetățenie moldoveneasco-ucraineană, care a fost găsit împușcat pe un câmp din Bistrița susține că în spital i s-au furat 12.000 de euro, scrie publicația localăMesagerul.

PerchezitiiFoto: Facebook / Politia Romana

09.58Două angajate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, o femeie de serviciu şi o angajată de la Registratură, au fost reţinute pentru 24 de ore, în noaptea de marţi spre miercuri. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în acest caz ar fi complice şi un al treilea angajat al spitalului, un brancardier, care deocamdată este cercetat în stare de libertate. (news.ro)

O femeie de serviciu, un brancardier și o angajată a Registraturii sunt acuzați că ar fi furat banii respectivi, după ce victima a ajuns la urgențe, iar cei trei au fost ridicați marți de poliție.

Managerul Spitalului Județean de Urgență BN, Gabriel Lazany, a confirmat că autoritățile anchetează cazul:

”Am primit un mandat de percheziție domiciliară pentru trei dintre angajații de la Unitatea de Primiri Urgențe, mandate, urmate am înțeles eu, de percheziții la domiciliul celor trei persoane cercetate pentru furt calificat. Organele de cercetare ne-au solicitat înregistrările, pentru că în UPU este absolut tot monitorizat și înregistrat. Noi le-am pus la dispoziția organelor competente, iar aceștia urmează să își facă treaba”.