Un tânăr înarmat cu o sabie a intrat, duminică seara, pe strada Lipscani producând panică printre pietoni, arată o postare a Poliției Locale București pe pagina deFacebook. Bărbatul a fost imobilizat de polițiști și dus la secția Poliției Locale - Centru Istoric.

Barbat inarmat cu sabie in Centrul VechiFoto: Captura video

Potrivit polițiștilor, tânărul are 31 de ani și purta sabia la el pentru că era supărat pe mama fostei sale concubine și ar fi vrut să o ”pedepsească”.

”Bărbatul a fost observat, prima oară, de către o patrulă de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Era agitat și învârtea în mâini o sabie lungă de un metru. Arma albă, la vedere, i-a speriat pe trecătorii aflați în Piața Roma, aproape de miezul nopții. Incidentul a fost raportat de către polițiști Dispeceratului D.G.P.L.C.M.B. care – imediat – a trecut la monitorizarea video a persoanei. Totodată, polițiștii au început urmărirea lui N.B.F. (în vârstă de 31 de ani), iar acesta a fost interceptat chiar pe strada Lipscani. Deși i-a amenințat și i-a înjurat pe agenți, aceștia l-au imobilizat pe tânăr și l-au pus la pământ, capturându-i arma albă. După ce a fost încătușat, bărbatul a fost dus la secția Poliției Locale -Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, N.B.F. a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine și...voia să o pedepsească. Cu sabia”, arată postarea Poliției Locale pe pagina de Facebook.

După stabilirea identității, bărbatul a fost condus la Secția 10 a Poliției Române.