Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va discuta în ședința de miercuri despre "A cincea ediție" a programului de internship a Guvernului. În realitate, acest program se află la a șasea ediție, lucru anunțat chiar pe pagina Guvernului.

Foto:

"Vom vorbi despre internship. Mă bucur că suntem la a cincea ediție a internship-ului lansat de Guvernul României pentru studenți și tineri absolvenți. Prin intership care se va desfășura între 16 iulie și 14 septembrie, tinerii vor putea să se familiarizeze cu lucrul în administrația centrală. Prin acest intership, 200 de tineri vor putea să-și desfășoare activitatea în cadrul Guvernului României, ministere sau instituții subordonate autorităților centrale", a spus Dăncilă.

Reamintim că de când este premier, Dăncilă s-a făcut remarcată prin mai multe gafe. De exemplu, în urmă cu o săptămână, tot la ședinta de Guvern, a citit anul 2020 "douăzeci-douăzeci" în loc de două mii douăzeci. De asemenea, într-un discurs în Parlament a spus că "s-a depășit ținta de deficit asumată", iar "adversarii PSD au pus la bătaie un discurs alarmist pentru a contesta acest program care vă spun foarte sincer nu a făcut bine României".