Poliţiştii caută un bărbat de 32 de ani care a furat, dintr-o spălătorie auto din Târgu-Jiu, maşina condusă de şeful Registrului Auto Român (RAR) Gorj, Şerban Predescu, autoturismul aparţinându-i fratelui acestuia, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr, bărbatul a furat şi 60 de lei, bani din încasări.

"Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, prin apel 112, de un bărbat de 39 de ani, din localitate, administrator la o spălătorie auto, despre faptul că un bărbat de 32 de ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, angajat al spălătoriei, a sustras un autoturism al unui client care se afla în incinta spălătoriei şi suma de 60 de lei din încasări şi a plecat într-o direcţie necunoscută. Cercetările continuă în vederea identificării autorului şi recuperarea prejudiciului. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt", a declarat marţi Andrei Lazăr.

Sursa citată a mai afirmat că, în urma cercetărilor, s-a constatat că suspectul nu deţine permis de conducere.