Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a menţionat, duminică, pe pagina sa de socializare, că sediul MAI "a prins viaţă prin creaţia luminoasă proiectată pe clădire" în ultimele seri, în cadrul festivalului Spotlight, relatează Agerpres.

Carmen DanFoto: mai.gov.ro

"Chipurile oamenilor care şi-au ales o carieră în slujba semenilor a fost alegerea şi propunerea noastră pentru organizatori", a postat Carmen Dan pe Facebook.

Ea a spus că preţuieşte frumosul oriunde îl întâlneşte şi se bucură când împarte această trăire cu cei din jur.

"Suntem, de multe ori, oamenii extremelor. Vedem lucrurile în alb şi negru deşi, uneori, o pată de culoare ne poate schimba perspectiva asupra lucrurilor. Preţuiesc frumosul oriunde îl întâlnesc şi mă bucur când pot să împart această trăire cu cei din jur", a scris ministrul.

Potrivit lui Carmen Dan, ministerul nu este o noţiune abstractă.

"Ce putea fi mai potrivit a fi proiectat pe clădirea MAI? În definitiv acest minister nu este o noţiune abstractă... el există şi performează prin oameni dedicaţi. Participarea MAI, în premieră, la festivalul Spotlight, este un alt mod de a spune 'mulţumesc' poliţiştilor, pompierilor, jandarmilor, piloţilor şi poliţiştilor de frontieră care, zi de zi, îşi sacrifică binele personal pentru binele comunităţii. Ei merită ca viaţa să le fie pictată în culori vii, cu simbolistică patriotică, aşa cum apar în colajul proiectat pe sediul Ministerului. În anul Centenarului Marii Uniri, orice iniţiativă care aduce în prim plan omul este binevenită pentru că România Mare a fost întemeiată de oameni. Mulţumiri organizatorilor! Respect oamenilor!", a mai postat ministrul Afacerilor Interne.