Preşedintele Academiei Române, după ce numele său a apărut pe o listă a colaboratorilor Securităţii: "Mă aştept să mi se ceară condamnarea la moarte"

de Alina Neagu     HotNews.ro
Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:00 Actualitate | Esenţial


Ioan Aurel Pop
Foto: Agerpres
Preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, afirmă sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că se aşteaptă să îi fie cerută „condamnarea la moarte”, după ce numele său a apărut pe o listă a foștilor colaboratori ai Securității, listă publicată joi de Revista 22.

Postarea lui Ioan Aurel Pop pe Facebook:


"Din afirmațiile unor formatori de opinie din România, înțeleg că aproape toți dintre aceia care am trăit înainte de 1989 și am fost maturi în acei ani odioși ar trebui să murim fizic sau spiritual, să ne plecăm veșnic și să ne facem neîncetat ,,nostra culpa”. Se poate și așa ! De exemplu, eu îmi cer scuze tuturor acuzatorilor mei fiindcă am ales deliberat să mă nasc în 1955, în loc să fi fost contemporan cu Alexandru cel Bun; fiindcă am făcut grădinița în trei limbi (română, maghiară, germană), deoarece așa prevedea ,,internaționalismul proletar”, în loc să-mi fi început copilăria la Londra, în engleză; fiindcă am “cerut insistent” să fiu făcut pionier, utecist și comunist, în loc să fi participat la rezistența anticomunistă, așa cum au făcut toți românii; fiindcă am terminat, ca șef de promoție, Liceul Teoretic nr.1 (,,Andrei Șaguna”) din Brașov, în loc să fi rămas repetent; fiindcă am ”optat” să fac armata cu termen redus, în loc să fi protestat contra militarismului; fiindcă am ales să fac facultatea la Cluj în loc să fi profitat de târgurile de oferte universitare de studii și să plec în SUA sau Germania; fiindcă am “cerut” profesorilor mei să mă facă șef de promoție la Universitatea din Cluj, în loc să fi rămas un student șters și anonim; fiindcă am insistat să fiu profesor, vreme de patru ani, la un liceu industrial de la periferia Clujului în loc să fi acceptat postul de cercetător la Oxford; fiindcă am fost membru de partid, ca să-mi pot face doctoratul, în loc să fi rămas, cu modestie, la nivel licență … Acești ,,fiindcă” ar putea continua, dar ar fi în zadar. Am fost și suntem (considerați), eu și contemporanii mei, pleiade de proști, inculți, semidocți, politruci, tarați de ideologia marxistă, autohtoniști, protocroniști și naționaliști. Prin urmare, astăzi suntem (priviți ca) adevărate pericole publice sau, dacă nu chiar așa, atunci complet inutili, relicve ale unei lumi revolute și blamate de istorie. Mă simt, ca și mare parte din generația mea, maculat de un ev comunist catastrofal, pe care și noi l-am construit din moment ce am trăit atunci, și mă aștept ca dl.Hodor, CNSAS, Revista 22 și alte instanțe (mai mult sau mai puțin morale) să ne ceară, spre a se face dreptate, condamnarea la moarte."


Peste două sute de nume se află pe prima listă a colaboratorilor aflați în legătura UM 0225, unitatea din cadrul Departamentului Securităţii Statului (DSS) care se ocupa de urmărirea emigraţiei româneşti. Printre acestea, Ioan Aurel Pop - noul președinte al Academiei Române, ziaristul Cornel Nistorescu sau sociologul Dorel Abraham, scria joi Revista 22.

De departe cel mai cunoscut și actual nume este cel de la poziția 149: Pop Aurel Ioan, „n. 01.01.1955, Sîntioara, jud. Cluj, istoric, Universitatea Cluj-Napoca”. Evident același Ion Aurel Pop devenit recent Președintele Academiei Române. Profesor universitar, doctor în Istorie, membru corespondent al Academiei de Științe, Litere și Arte (Paris) din 1999, membru titular al Academiei Române din 2010 și membru al Academiei Europene de Științe și Artă (Salzburg) din 2013a primit, în 2015,  Ordinul Național "Steaua României" în grad de Cavaler. Cu un CV (http://www.ubbcluj.ro/cv/CV_Ioan-AurelPop_RO.pdf) impresionant, Ion Aurel Pop este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți istorici din România.

3023 vizualizari

 • 0 (12 voturi)    
  de ce lipseste pagina 2? (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:03)

  kingdavidhotel(banat pentru adevar?) [utilizator]

  Adica aceea unde ar fi numele cu Ba.....?
  • +6 (6 voturi)    
   Pentru ca a fost rupta si arsa pe camp la (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 15:44)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui kingdavidhotel(banat pentru adevar?)

   Berevoiesti, impreuna cu paginile unde erau numele cu: Tari..., Dra..., Voicu...,Nast..., etc

   Stai putin...! Acum imi aduc aminte ca e fapt pagina cu Voicu...a fost gasita iar pe ea scria si numele conspirativ: Felix...!

   Daca ai putea sa tii un secret, ti-as spune ca de fapt au fost arse doar paginile din celuloza, paginile din ...celuloid sunt bine mersi si mai dureaza doar putintel pana vor fi ...developate...!
   • +1 (1 vot)    
    nu cred, vor arde, nu vor fi developate (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 21:36)

    revo [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

    Celuloidul arde chiar mai usor decat hartia.
  • -7 (7 voturi)    
   Da... (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 21:07)

   Stef_and [utilizator] i-a raspuns lui kingdavidhotel(banat pentru adevar?)

   E mai bun un Ciolos care a terminat un liceu, cel mai slab-agricol- de la Simleu si vb. o franceza pur formala sau aidoma „d-nei“ Dracila care a facut cea mai slaba facultate(Petrol) unde numai daca nu vroiai sa intri nu intrai.
   Asta e nivelul unor oameni care 80% au terminat facultati private fara nici o valoare si nu lucreazain domeniul studiat.
   Da toti astia ca Pop sunt vinovati prin faptul ca mai exista iar Nicusorii USR-isti si Ciolosistii sunt cei care # Rezista oare la ce????
   Totul l-am spus indulgent.
   Toti sunteti in realitate o turma de impotenti care doar bateti din gura-si nici macar la vot nu ati fost, si 50%ati emigrat unde lingeti in fund pe cate un patron englez sau italian sau alta natie.
 • +18 (20 voturi)    
  Te potrivești de minune (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:04)

  Captain Obvious [utilizator]

  Cu perioada. Același stil de răspuns ca al lui livache
  • +15 (15 voturi)    
   Se compromite singur. (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 14:00)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Captain Obvious

   După protejarea plagiatului lui Ponta,acum Ioan Aurel Pop folosește expresiile lui Dragnea.Dacă mai are vreo-un pic de demnitate ar trebui să-și dea demisia. răspuns la acuzații ca un golan,în loc să le demonteze cu argumente care să-i arate capacitățile intelectuale.
   • +2 (2 voturi)    
    Asa e, (Duminică, 15 aprilie 2018, 8:57)

    MadameDuRecamier [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

    de bun simt ar fi sa se retraga si sa-si consume veniturile babane. Dar, apoi, cind au avut securistii bun simt? Abia acum e vremea lor, ca se reabiliteaza oficial comunismul si socialismul, intinate de Ceausescu. Fostii secu sunt chemati de partid, sa continue munca de distrugere, pe care in ultimii ani, au fost nevoiti sa o duca in "ilegalitate" Pina si ultimul descendent direct al lui Stalin a prins glas. Se teme ca intra in posteritate direct linga Stalin, alt criminal. Macar sa-i dea vesti bune: pe timpul vietii lui copii si nepotii lor politici au restaurat societatea socialista multilateral dezvoltata, iar omul vechi a reajuns om nou. S-au facut niste compromisuri: nu mai sunt ucisi si intemnitati opozantii, poporul pleaca per capita, dar puterea e a lor. Si nivelul cel mai imbecil si borfas al partidului conduce Romania.
  • +8 (8 voturi)    
   Oare ... (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 17:31)

   NicolaeA [utilizator] i-a raspuns lui Captain Obvious

   nu cumva a fost printre marii istorici ai perioadei Ceausescu care au incercat sa ne explice ca Mircea nu era cel Batran ci era Mircea cel Mare (ca asa era sarcina de la partid) ! Pentru ca ciuruitului nu-i placea sa auda "cel Batran" !
 • +18 (20 voturi)    
  Un om de nimic. (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:04)

  Cataleya [utilizator]

  .............
 • +5 (13 voturi)    
  de 30 de ani (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:17)

  Dimijoarei_Obt [utilizator]

  Serviciile caghebiste sapa cu sarg la fundatia securitatii romane !
 • +25 (27 voturi)    
  Ei lasati, (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:25)

  Ord [utilizator]

  nu condamnare la moarte dar in nici un caz Presedintele Academiei Romane. Ai naibii ce se mai victimizeaza turnatorii ajungi sa le plangi de mila.
 • +24 (26 voturi)    
  Degeaba..... (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:25)

  marcus61 [utilizator]

  va etalati toate meritele domnule profesor daca ati facut rau unui singur om. De exemplu pe tatal meu l-a snopit in bataie securitatea numai fiindca era ceva mai instarit decat vecinul sau (turnatorul). Care vecin nu s-a abtinut sa-i pescuiasca gainile peste gard cu undita.
  Si nu toata lumea care a facut o facultate, a fost membru de partid (PCR) si s-a remarcat in profesia lui, a fost turnator la Securitate. Ma simt jignit de afirmatia dumneavoastra. Ati fost o gasca mica de turnatori in comparatie cu populatia tarii.
 • +15 (17 voturi)    
  Eh (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:34)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  Unii dintre noi pot doar visa. Macar atat! Dar nu-i problema, o sa va vina randul la toti sa platiti pentru tradarea tarii si a cetatenilor!
 • +16 (18 voturi)    
  DOMNULE POP (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:36)

  dincannes [utilizator]

  Felicitari pentru parcursul profesional!
  Nu credeti insa ca v-ati facut frate cu dracul, ca sa treceti puntea?
  Enumarati, va rugam actiunile dumneavoastra anticomuniste, pentru binele general al tarii, nu pentru al dumneavoastra personal!
  Ce ati facut dumneavoastra, pentru ca tara sa nu-si piarda elitele si oamenii muncitori; au emigrat cu milioanele?
  ...un egoist, asta sunteti, domnule Pop!
 • +20 (22 voturi)    
  halal presedinte al Academiei, halal Academie! (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:37)

  Noriega [utilizator]

  Asemenea creaturi lipsite de scrupule ca nenea asta presedintele Academiei Romane conduc Romania si de aia suntem acolo unde suntem. Aceasta creatura manipuleaza in mod grosolan, considerand ca toti cei care au avut nenorocul sa fie maturi in anii comunismului au fost informatori/colaboratori/membri pcr etc. Nenea academicianul mai mult ca sigur a ajuns unde a ajuns datorita faptului ca a fost securist si deci promovat; nu puteai sa te inscrii la doctorat inainte de 1990 decat daca aproba Partidul, nu puteai promva sau avea o functie decat tot cu voia Partidului sau a lu" Secu"!
  Nenea Pop uita ca au fost zeci de mii de persoane, poate mai multe, arestate, torturate, ucise tocmai pentru ca nu au vrut sa faca pact cu diavolul.
  Iar cei care vor sa-si justifice alegerile din tinerete spunand ca nu au avut incotro, sunt niste mincinosi ordinari; uite, si la mine a venit un securist si mi-a propus in timpul facultatii sa fiu informator, ca o sa ma ajute la examene, la repartitie etc si am refuzat. Si n-am fost singurul, mai stiu cel putin alti patru colegi. Si am mai putut sa fiu si membru in CC al UTC, care te lansa in CC al PCR si iar am refuzat, suportand consecintele de rigoare.
  Dar daca nenea Pop ar citi sau urmari carti sau un film gen Memorialul Durerii, ar vedea ca el e doar un gunoi moral fata de altii care si-au dat si viata pentru ca au avut coloana vertebrala.
  De asta suntem acum unde suntem, niste scursuri securisto-comuniste , alese de prostimea care i-a votat, si-au batut joc de Romania, timp de 29 de ani, dupa ce Ceausescu a fost dat joc. E grav ca un asemenea om a ajuns presedintele unei institutii care ar trebui sa fie exponentul a ceea ce are mai bun o tara in materie de intelectuali. Dar domul Pop e doar "telectual, cu patalama de securist.
 • +22 (24 voturi)    
  Nu, stai linistit! (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:52)

  DanBruma [utilizator]

  Iti cerem doar demisia! Si poti sa mergi la Oxford apoi daca vrei!
 • +19 (21 voturi)    
  Ce gunoi! (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:55)

  Klaus_ [utilizator]

  Acest gunoi, care a profitat de statutul de mare comunist si de colaborator al securitatii, ar trebui sa-si inceapa fiecare zi din restul vietii lui cerandu-si scuze de la cei carora le-a distrus cariera si viata personala, prin notele lui informative date Securitatii comuniste. Poate ar trebui sa le plateasca si daune tot restul vietii. Sau poate ar trebui ca macar sa taca draqului din gura si sa fie mai respectuos cu cei ce nu au acceptat compromisuri in regimul comunist. Dar el alege sa fie in continuare impertinent. Mi-e sila!
 • +18 (20 voturi)    
  Nu nu fizic,..! (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 12:59)

  PeterBadesco [utilizator]

  Dar spiritual , cu siguranta trebuie sa dispareti ,.. ati sprijinit un sistem criminal si , ce este si mai grav , este faptul ca duceti mai departe un sistem care nu are legatura cu democratia .
  Avem dreptul sa va consideram o lichea care nu a castigat dreptul de a avea o functie importanta in Stat , ati fost numit acolo ,.. ce frumos,..!
 • +20 (22 voturi)    
  condamnarea (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 13:02)

  nahir [utilizator]

  la moarte nu, dar demisia ar fi suficienta.
  Demisia si retragerea din viata publica.
  Exact cum i s-a cerut Monei Musca si cum ea s-a si conformat, si inca intr-un caz muuuult mai nesemnificativ, prin comparatie.
  Dar deh, la tovalul gros, ce sa te astepti? dragnea este exemplul pe care-l urmeaza toti arivistii asa zisi politicieni.
 • -15 (17 voturi)    
  Ce noroc... (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 13:08)

  Boa [utilizator]

  Mare noroc ca apar astfel de liste sau intra dna-ul in actiune imediat ce o persoana neplacuta "sistemului" e numita sau aleasa intr-o functie.
  E insa pacat ca nu se intampla mereu la fel, avem indicii ca persoane ce au detinut functii importante in stat si importanti lideri de opinie au fost cam pe aceleasi liste dar nu a transpirat nimic.
  E de inteles, se mai pierd lucruri, altele au fost distruse "de furia poporului"...

  Si da, profesorul Pop trebuie lapidat in piata mare. Sugerez ca actul sa fie executat de dl Boia. Dupa cum distruge istoria nationala trecand-o in cancan sunt convins ca dl Pop nu ar putea evita executia. Ar mai fi si altii ce se califica pentru a completa plutonul de executie, de ex Nae Ionestii ce ne spun ce e bine si ce e rau prin canalele curatate de noua secu.
  • +6 (6 voturi)    
   Nu ai dreptate. (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 14:23)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui Boa

   Astfel de persoane nu trebuie sa fie nici lapidate, nici omorate. Din contra, trebue laudate si trebuie promovate in functii cat mai inalte, ca exemplu pentru tineretul tarii, pentru viitorul lor.

   "Mare noroc ca apar astfel de liste sau intra dna-ul in actiune imediat ce o persoana neplacuta "sistemului" e numita sau aleasa intr-o functie.". Pai ce rost sa apara astfel de liste cat timp respectivii stau in banca lor si isi vad de meserie. Dar nu nene, ei vor functii si demnitati, nu le-a fost de ajuns turnatoria. Vor sa fie rasplatiti pentru serviciile aduse patriei.

   Daca tonta statea in banca lui si nu vroia sa fie sef de partod si PM, nu-l lua nimeni la controlat doctorate sau mai stiu eu ce. "Sistemul" nu sta sa verifice toata populatia tarii, ci doar pe cei care ajung in niste pozitii.
 • +13 (15 voturi)    
  D-l Pop (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 13:13)

  Bazil [utilizator]

  se pare ca acei "formatori de opinie din România" au cam executat un atac chirurgical (bine tintit). Aici nu aveti replica ci doar gargara ce nu vindeca unele actiuni ale trecutului d-voastra.
 • +15 (17 voturi)    
  ..... mirare si nu prea ...... (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 13:13)

  cbogdan [utilizator]

  Se confirma teza potrivit careia cineva poate fi un intelectual de exceptie dar lipsit de moralitatea elementara. Si mai este ceva: lucrurile nu se judeca prin compensare. Adica daca am fost elev (profesor) eminent pot sa fiu un turnator abject pentru ca, nu-i asa, ele se compenseaza. Un mare chirurg care a salvat multe vieti trebuie sa fie condamnat daca omoara pe cineva cu masina. Sau se merge pe compensare ce am salvat cu ce am ucis ?
 • +16 (18 voturi)    
  Turnatorul conform R 22 (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 13:25)

  GICOMANU [utilizator]

  Ca sa piarda sirul si ideea cititorul ,domnul academician ne face o expunere de motive vezi doamne ce patriot a fost dar si ce TURNATOR .
  • +3 (3 voturi)    
   Da, am citit cu atenție (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 23:26)

   Leul in iarna [utilizator] i-a raspuns lui GICOMANU

   văicăreala asta a domnului președinte al Academiei României... Nu spune nicăieri că NU A FOST TURNĂTOR... Eu, dacă m-aș fi știut fără vină, aș fi declarat categoric și aș fi și făcut-o CĂ ÎL DAU ÎN JUDECATĂ pe domnul Hodor pentru CALOMNIE...
   Dar domnul Pop a tăcut mâlc în legătură cu acest aspect al problemei...
   În altă ordine de idei, văd de ani buni numai nume de colaboratori ai poliției politice date spre judecata opiniei publice... Poate că măcar după aproape treizeci de ani am putea vedea măcar O LISTUȚĂ, DOAR UNA CÂT DE MICĂ, DE OFIȚERI DE SECURITATE care i-au racolat pe acești turnători sau chiar i-au terorizat amenințându-i sau șantajându-i ca să toarne...
 • +16 (18 voturi)    
  Hop si asta, destept ca o coada de matura (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 13:35)

  tarantella [utilizator]

  Cum adica "sa mi se ceara condamnarea la moarte"? Asa cum am mai vazut eu prin filme, alti te condamna la moarte, la inchisoare, la ce vrei tu. Nu te condamni singur. Poate a vrut sa spuna "sa se ceara condamnarea mea...".
  In al doilea rand, sa nu creada ca n-am sesizat manipularea ieftina la care se deda cu afirmatia in cauza. A trecut in revista ditamai pomelnicul cu ce-a facut el la gradinita, la facultate, la weceu etc. dar a uitat sa ne spuna esentialul: a colaborat sau nu?
  Chestia aia cu condamnarea la moarte e doar pentru stors lacrimi, lucru la care pesedistii astia imputiti incep sa dea rateuri tot mai dese. Daca va amintiti, prin februarie, la o simpla intrebare despre Valcov, Dragnea a raspuns cu "Trebuie omorat azi, acum, impuscat!”. Tot asa si prapaditul asta, se da victima, desi n-a cerut nimeni condamnarea lui. Doar sa intre inapoi in borta din care a scos capul.
 • +19 (21 voturi)    
  Cere-ti scuze! (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 13:38)

  ISoli [utilizator]

  Ma asteptam sa isi ceara scuze nu sa dea un raspuns la fel de obraznic precum al unui securist...
  • +6 (6 voturi)    
   total de acord..normal ar fi sa demisioneze (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 14:59)

   Coco Whistle [utilizator] i-a raspuns lui ISoli

   mai bine emigra. se pare ca nu a inteles nimic. mesajul transmis e simplu, faci parte din system ai viata frumoasa...te si pensionezi la 45 ani cu o avere din furtaciuni. dar, e o alegere stimate tov; multi altii au ales sa fie in cealalta barca, unii au murit, altii au fost schiloditi pe viata...altii...au plecat. plecatul prin demisie e onorabil daca ai fost informatorul securitatii, acel system de opresiune continua a populatiei cu vederi democratice.
 • +5 (5 voturi)    
  Universitatea Babes-Bolyai (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 16:15)

  Klima [utilizator]

  Cat de toxica a ajuns aceasta universitate si corpul sau profesoral ,, intelectuali rasati" daca in fruntea lor l-au ales, nu pentru prima oara, ci pentru a doua oara Rector pe Ion Aurel Pop, plagiator si informator al securitatii comuniste. Senatul acestei universitati cat de josnic poate sa fie incat sa mentina in functie un astfel de personaj.
 • +6 (6 voturi)    
  aseara la un post tv (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 16:29)

  kkciosuldelahamangia [utilizator]

  toa'su moderator de la Cluj, si-a permis sa spuna ca Ioan Aiurel Pop este atacat si denigrat de catre sorosisti, noroc ca unul dintre invitati a refuzat de ai aduce osanale si a-l pupa in fundul rosu, cum au facut ceilalti invitati, pe marele academician de renume mondial.
 • +8 (8 voturi)    
  Nesimtit!! (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 16:45)

  LiviuX [utilizator]

  Mai are si curajul sa vorbeasca... Poate ca are ceva dreptate apropo de inregimentarea "automata" ca pionier, UTS-ist, dar in nici un caz ca membru de partid si mai ales ca colaborator al securitatii. La urma urmei, au fost atatia care nu au fost nici membri de partid (oricum asta are mai mica importanta) dar iarasi mai ales colaboratori, si au dus-o bine chiar, in acelasi regim comunist. De ex eu nu am fost nici membru de partid, NICI colaborator al securitatii, chiar si in UTC am reusit sa aman incadrarea pana in clasa a XII-a, si am fost totusi un inginer capabil, respectat si apreciat. Dar unde bun simt nu e...
 • +4 (4 voturi)    
  ai perfecta dreptate ! (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 18:25)

  VaseaV [utilizator]

  vrem condamnarea voastra la ce ai specificat tu, nu avem nevoie de lingai nevertebrati .. defapt scuze, avem nevoie de ei la sapa si la lopata .. si dupa o viata de ravnit poate ti se poate ierta grosolania si nesimtirea !
 • +4 (4 voturi)    
  impostorii de ieri si de azi (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 19:35)

  Francisc 1 [utilizator]

  ce nu intelege un specimen ca asta e ca atunci cand pune mana pe o functie nu se ridica automat la nivelul respectivei functii ci din contra trage prestigiul respectivului post la nivelul lui. Cam atat despre nea pop asta!
 • +3 (3 voturi)    
  Recunoaște ... (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 19:35)

  AEV [utilizator]

  Recunoaște, în stil de semidoct laș și nicidecum de acad. prof. dr., că a fost cu adevărat colaborator al securității. Așteptăm degeaba o demisie ...
 • +4 (4 voturi)    
  esti magar (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 21:32)

  revo [utilizator]

  Iti cerem decenta!
 • +4 (4 voturi)    
  D-le Rector, nu interpretati gresi (Sâmbătă, 14 aprilie 2018, 22:56)

  Emil Aluas [utilizator]

  Emil Aluas la 14 aprilie, 21:04 a spus:
  Stimate D-le Rector: Nu intelegeti gresit. Condamnam pe cei care au fost
  PCR-isti, securisti, informatori, pentru ca ati spijinit o dictatura care a fost la fel de criminala ca NAZISMUL. Ati facut-o constient. Ati ramas cu totii la conducerea acestei tari. Ati alungat constient cele ma mari personalitati din Ardeal SI Banat. Si din celelalte regiuni ale actualei Romanii. Pe germani si evrei i-ati vandut literalmente. Sunt milioane de dovezi. Ati distrus vieti la propriu, pana in anii 1980. Ati distrus cariere si destine. Exista mici exceptii, dar NIMENI, absolut NIMENI nu te putea obliga sa fii membru PCR. Nici in cazul doctoranzilor. Am muncit pe branci, am trait cu Europa Libera, sa facem fata profesional Vestului. Mai ales in SUA. Nu revendicam RAZBUNARE. Dar sa nu mai apareti in public. NU sunteti modele pentru NIMENI, mail ales pentru copii nostri. Recunoasteti public culpabilitatea voastra si TACETI. Prof. Emil Aluas, Presedinte, Fundatia PRO WEST, Cluj-Budapesta.
 • +2 (2 voturi)    
  Un om de nimic (Duminică, 15 aprilie 2018, 12:52)

  samy19 [utilizator]

  fara principii, fara coloana vertebrala, un sifon al fostei Securitati care acum ne tine lectii de morala.
 • +2 (2 voturi)    
  Romania pesedista (Duminică, 15 aprilie 2018, 13:08)

  troncota [utilizator]

  tara in care turnatorii politiei politice ajung presedintii Academiei Romane.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version