Bătrânul de 85 de ani care şi-a înjunghiat colegul de cameră, la Căminul de Pensionari Sfinţii Petru şi Pavel din Brăila, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, având interdicţie de a părăsi municipiul reşedinţă de judeţ. De asemenea, anchetatorii au stabilit că octogenarul şi-a înjunghiat colegul de cameră în timp ce acesta dormea, pe fondul unor tensiuni mai vechi generate de unele datorii financiare, transmite news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan, la finalul audierilor, bărbatul de 85 de ani a primit control judiciar pentru 60 de zile, poliţiştii deschizând dosar penal pentru tentativă la omor. De asemenea, bărbatul are interdicţia de a părăsi oraşul Brăila pe durata cercetărilor.

Tentativa de omor a avut loc joi dimineaţă la Căminul de Pensionari Sfinţii Petru şi Pavel din Brăila. Cei doi bătrâni, unul de 85 de ani, celălalt de 71 de ani, erau colegi de cameră. Între ei erau tensiuni mai vechi pe fondul unor datorii financiare pe care le aveau unul la celălalt.

Ca să se răzbune, bătrânul de 85 de ani a profitat de faptul că celălalt dormea şi l-a înjunghiat cu un cuţit de mai multe ori, în zona abdominală. Victima a fost transportată în stare gravă la spitalul din Brăila, fiind supusă, în ultimele ore, mai multor intervenţii chirurgicale.