​Portalul NewsPascani.com semnalează un incident grav petrecut în urmă cu câteva zile pe o stradă din Pașcani: un individ încearcă să abuzeze de o tânără, țintuită la pământ, totul sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor. Imaginile au ajuns virale pe internet.

Agresiune sexuala pe o strada din PascaniFoto: Captura YouTube

Potrivit site-ului citat, incidentul s-ar fi petrecut în seara zilei de 5 aprilie 2018, în jurul orei 20.30, peste drum de stația CF Pașcani. Un individ, aparent în stare de ebrietate, încerca să abuzeze de o tânără. Bărbatul încerca să îi imobilizeze mâinile, pentru a-i da jos pantalonii. Toate acest fapte se petreceau sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor prin zonă. Unii chiar filmau incidentul, fără a interveni, și se minunau de ce se poate întâmpla pe o stradă din Pașcani. În final, un bărbatintervineșiîlîndepărtează pe individul năpustitasupra femeii.

NewsPascani.com mai menționează că, având în vedere că în zonă este amplasată o cameră de supraveghere rotativă, a solicitat șefului Poliției Locale să vizioneze imaginile, dacă acestea au fost surprinse, și să încerce să identifice persoanele implicate.