Un puternic incendiu a izbucnit miercuri dimineaţă la Spitalul de boli cardiovasculare Iaşi, 18 pacienţi fiind evacuaţi până în prezent, informează news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATEIncendiul a fost stins miercuri dimineaţă după şase ore de intervenţie. Pompierii verifică în acest moment dacă există focare ascunse. Conform ISU, suprafaţa afectată este de aproximativ 500 mp, scrie news.ro.

Un muncitor a fost intoxicat cu fum la ultimul etaj. Bărbatul a fost dus la secția UPU de la Spitalul Sf. Spiridon, anunță Digi24.

Din primele informații, se pare că acoperișul spitalului a luat foc. Sunt mobilizate 4 ambulanțe, 4 mașini SMURD și autospeciale ISU.

Cinci bolnavi au fost transferați la Spitalul Sf. Spiridon.

"ISU IAŞI a fost solicitat la oră 00.30 să intervină pentru stingerea unui increndiu izbucnit la etajul 6 al institutului de boli cardiovasculare.Se intervine pentru lichidare cu 8 ASAS şi autoscară.Un angajat al spitalului a fost surprins într-o încăpere, s-a intoxicat cu fum şi a fost transportat la spital. 18 pacienţi, de la etajele 4 şi 5 au fost evacuaţi în siguranţă", a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, conform bzi.ro.