Traficul a revenit la normal pe majoritatea drumurilor naţionale, dar este în continuare aglomeraţie pe anumite sectoare din DN 1, DN 2, DN 6 şi DN 7. De asemenea, este aglomeraţie la intrarea în Bucureşti dinspre Autostrada Bucureşti - Piteşti, coloana având aproximativ cinci kilometri. Centrul Infotrafic apreciază că în aproximativ două ore valorile de trafic vor scădea, potrivit news.ro.

Aglomeratie pe toate soseleleFoto: News.ro

Centrul Infotrafic anunţă că luni seară valorile de trafic au revenit la limitele normale pe majoritatea drumurilor naţionale.

Se circulă încă aglomerat pe DN1, între Posada şi Comarnic, judeţul Prahova; pe DN2, între Potârnicheşti şi Buzău, judeţul Buzău; pe DN6, între Ghimpaţi şi Mihăileşti, judeţul Giurgiu şi pe DN7, între Dumbrăveşti şi Bascov, judeţul Argeş. De asemenea, valorile de trafic, deşi au mai scăzut, rămân ridicate pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la intrarea înCcapitală, pe o distanţă de aproximativ 5 kilometri.

”Precizăm faptul că pe toate tronsoanele menţionate sensul de mers pe care se circulă îngreunat este către Bucureşti, iar viteza de deplasare este în creştere, coloanele fiind în mişcare”, anunţă Infotrafic. Se estimează ca şi pe aceste sectoare de drum circulaţia să revină la normal în aproximativ două ore.