O extragere specială a bonurilor fiscale, la care participă bonurile emise între 22 ianuarie şi 23 martie, va avea loc duminică, fondul de premiere fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult o sută de premii, potrivit Ministerului Finanţelor, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape, iar duminică, de la ora 19.00, va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor care vor determina luna şi ziua emiterii, precum şi valoarea bonurilor câştigătoare.

Înregistrarea extragerii speciale a Loteriei bonurilor fiscale de Paşte va fi difuzată pe TVR1, începând cu ora 20.50. Dacă numărul cererilor de revendicare va fi mai mare de o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim o sută de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române, pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.