Poliţiştii din judeţul Giurgiu au intervenit, luni, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două familii de romi din localitatea Clejani şi în urma căruia două persoane au fost rănite, informează news.ro. Primele date arată că în timpul scandalului au fost trase şi focuri de armă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Giurgiu, autorităţile au fost solicitate prin numărul 112 să intervină în localitatea Clejani, pentru aplanarea unui conflict.

Surse judiciare spun că scandalul a izbucnit între două familii de romi şi nu se ştie deocamdată motivul pentru care membrii celor două familii s-au luat la bătaie. În timpul conflictului au fost trase focuri de armă.

Reprezentanţii IPJ Giurgiu au declarat că la ora transmiterii acestei ştiri "poliţiştii au situaţia sub control", iar oamenii legii nu au tras focuri de armă pentru a-i linişti pe scandalagii.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi fac cercetări pentru identificarea celor implicaţi în conflict, dar şi a celor care au folosit arme, urmând a stabili pentru fiecare participant încadrarea juridică.

În urma scandalului, două persoane au fost rănite şi transportate la spital.