Traficul pe Autostrada Bucureşti - Piteşti se desfăşoară îngreunat, duminică, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, din cauza ploii torenţiale şi a vântului puternic. Poliţiştii recomandă prudenţă la volan.

AutostradaFoto: Construim Romania

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică, circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, între kilometrii 49 şi 120, deoarece plouă torenţial şi vântul este puternic.

”Recomandăm, astfel, conducătorilor auto ca, pe timpul ploii, fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare”, transmit poliţiştii.

Potrivit acestora, ”în situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers”.

Șoferii sunt sfătuiţi să-şi păstreze calmul la volan, să circule cu atenţie deosebit de sporită şi să adopte permanent o conduită preventivă la volan, pentru a putea evita producerea oricărui eveniment rutier.

În 29 de judeţe din întreaga ţară este cod galben de ploi şi vânt uternic, până duminică la ora 23.00.