Antrenorul de arte marţiale acuzat că a agresat sexual trei fetiţe în vârstă de 7 şi 8 ani a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile, de Judecătoria Constanţa, pentru comiterea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi tentativă la infracţiunea de corupere sexuală a minorilor, anunță News.ro. Bărbatul susţine că este nevinovat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Judecătoria Constanţa a admis, sâmbătă, după-amiază propunerea procurorilor de arestare preventivă a antrenorului de arte marţiale acuzat că ar fi agresat trei minore, faptele fiind comise din toamna anului 2015 şi până în luna martie a acestui an. Avocatul bărbatului, Dan Nicolae Drăgan, a declarat jurnaliştilor la finalul şedinţei de judecată că antrenorul de arte marţiale a susţinut că este nevinovat şi că nu îşi poate explica cum s-a ajuns la aceste acuzaţii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din Ovidiu au identificat, vineri, un bărbat din localitate, în vârstă de 40 de ani, suspectat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală asupra a trei minore. Bărbatul este antrenor de arte marţiale şi este acuzat că ar fi agresat fetele în timpul desfăşurării antrenamentelor.

Poliţiştii au stabilit că primul incident a avut loc între toamna lui 2015 şi vara lui 2016, victimă fiind o fată care atunci avea şapte ani.

Cel de-al doilea caz s-a înregistrat între iunie şi iulie 2017, cu o fată în vârstă de opt ani. Aceeaşi vârstă o are şi ultima victimă a bărbatului, agresiunea având loc în această lună. Anchetatorii susţin că faptele s-au petrecut la domiciliul bărbatului, acolo unde ţinea orele de arte marţiale.