Un clujean în vârstă de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. l-au prins în flagrant , în timp ce primea 1 kilogram de substanţe psihoactive, prin intermediul unei societăţi de coletărie.

ColeteFoto:

„La data de 29 martie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Cluj, au prins în flagrant delict un bărbat, bănuit de operaţiuni cu substanţe psihoactive”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Barbatul a fost depistat în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce primea 1 kilogram de substanţe psihoactive, prin intermediul unei societăţi de coletărie.

Ulterior, la domiciliul bărbatului, în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca, a fost efectuată o percheziţie, fiind ridicate aproximativ 40 de grame de substanţe psihoactive, instrumente pentru consumul acestora, precum şi 3 telefoane mobile, transmit polițiștii.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu substanţe psihoactive.