Un bărbat din Bucureşti a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi ameninţat o femeie că va publica fotografii indecente cu ea dacă nu acceptă să întreţină relaţii sexuale cu el, relatează News.ro. Bărbatul de 30 de ani se află vineri dimineaţă la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Poliţiştii continuă verificările, existând posibilitatea ca bărbatul să mai fi avut un comportament asemănător şi faţă de alte femei, pe care le aborda pe reţelele sociale.

Masina de politieFoto: Politia Romana

Potrivit Poliţiei Capitalei, în perioada februarie – martie, bărbatul de 30 de ani i-a cerut unei femei să întreţină relaţii sexuale cu el, ameninţând-o că, dacă nu face asta, va publica fotografii indecente cu ea, a aminţat-o cu violenţa prin repetate mesaje şi apeluri telefonice.

Poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţa bărbatului, fiind condus la audieri.

Bărbatul este acum reţinut, fiind cercetat pentru şantaj. Poliţiştii continuă verificările, existând posibilitatea ca bărbatul să mai fi avut un comportament asemănător şi faţă de alte femei, pe care le aborda pe reţelele de socializare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor. Totodată, sunt efectuate verificări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia, întrucât există suspiciunea rezonabilă că bărbatul ar fi avut un comportament asemănător şi faţă de alte femei, pe care le aborda prin intermediul reţelelor de socializare.