O fetiţă în vârstă de 10 ani a ajuns la spital, miercuri seară, având două degate de la mână amputate, după ce a sărit de pe o trambulină, la un centru de relaxare din Braşov. Accidentul s-a produs la Paradisul Acvatic din Braşov - un complex cu piscine interioare şi exterioare, transmite news.ro.l

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, în jurul orei 18.25 poliţiştii au fost sesizaţi că o fată de 10 ani, aflată împreună cu familia la un centru de relaxare din municipiul Braşov, ar fi suferit un accident în timp ce sărea de la trei metri înălţime, de pe o trambulină. În urma accidentului, fetei i-au fost amputate două degete de la mână.

"Poliţiştii Secţiei 2, împreună cu specialişti de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, fac verificări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", au declarat reprezentanţii Poliţiei Braşov.

În urma accidentului, fetiţa a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul de Pediatrie din Braşov. Primele informaţii arată că ea şi-ar fi prins mâna în zona balustradei trambulinei, iar degetele i-au fost retezate.