Circulaţia rutieră a fost redeschisă vineri seară pe patru drumuri naţionale, respectiv DN 23B, între Măicăneşti şi Ciorăşti, DN 22D, între Măcin şi Mircea Vodă, pe DN 2C, între Pogoanele şi Slobozia, şi pe DN 1D, între Albeşti Paleologu şi Urziceni, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), relateazăAgerpres.

Totodată, au fost ridicate restricţiile de tonaj pe DN 22 între Râmnicu Sărat şi Balta Albă, pe DN 2F între Vladia şi Vaslui şi pe DN 2B, între localităţile Buzău şi Vizireni.

"Precizăm că reprezentanţii CNAIR S.A. acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă. Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", se mai arată în comunicatul CNAIR.