Potrivit Infotrafic, vineri, la ora 09:00, circulatia este oprita pe Autostrada Soarelui intre Bucuresti si Drajna si sunt restrictii pe 4 drumuri nationale. CFR Calatori a anulat 53 de trenuri, iar pe aeroporturi avioanele ajung si decoleaza in conditii de iarna.

Viscol in mare parte din taraFoto: Facebook / ISU

Autostrazi cu circulatia oprita: tronsonul Bucuresti - Drajna al Autostrazii A2 Bucuresti - Constanta a fost inchis circulatiei rutiere, pe ambele sensuri de mers. Ruta ocolitoare este DN3 - Bucuresti - Lehliu Gara - DN3A Lehliu Gara - Drajna.

Drumuri nationale cu circulatia oprita: 0

Drumuri nationale restrictionate: 4 - restrictie pentru autoturimele cu MMA >3,5 t pe DN22 Ramnicu - Sarat si Braila. - restrictie pe DN 2F Vaslui si Dragomiresti, pe DN 13A, intre Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc si DN 13B, intre localitatile Praid si Gheorgheni, pentru circulatia autoturismelor cu MMA>7,5 tone, din cauza ninsorii abundente.

Drumuri nationale ingreunate: DN1, intre Posada si Sinaia, coloana de tiruri care se deplaseaza ingreunat, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Situatia traficului feroviar:

SRPT Bucuresti - 13 trenuri anulate.

SRPT Constanta - 19 trenuri anulate

SRPT Craiova - 19 trenuri anulate

SRPT Galati - 2 trenuri anulate.

Situatia traficului naval: Bara Sulina inchisa, din cauza vantului puternic.

Situatia traficului aerian: se circula cu intarzieri, in conditii de iarna. Momentan nu sunt curse anulate.