Barbatul care si-a injunghiat iubita chiar intr-un centru pentru protectia victimelor violentei in familie din Ramnicu Sarat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii de la Tribunalul Buzau, anunta News.ro.

Initial, barbatul, in varsta de 43 de ani, a fost retinut 24 de ore pentru port sau folosirea fara drept de obiecte periculoase si lovire sau alte violente, iar ulterior magistratii au emis mandat de arestare preventiva pe numele acestuia, pentru tentativa de omor.

Victima sa a fost transferata la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Incidentul a avut loc marti, in Centrul de recuperare pentru victimele violentei in familie din Ramnicu Sarat, unde barbatul si-a injunghiat iubita, in varsta de 40 de ani, case mersese la centru din cauza agresiunilor barbatului. El a incercat sa o convinga sa revina acasa, insa discutiile au degenerat, iar intr-un acces de furie barbatul a scos un briceag pe care il avea asupra sa si a injunghiat-o pe femeie. Incidentul a avut loc in prezenta reprezentantilor centrului, aflati in sala de vizite.

"O beneficiara majora a serviciilor sociale oferite de centrul de recuperare pentru recuperare victime ale violentei in familie a fost de acord sa il primeasca in vizita pe concubinul ei. Si-a dat acceptul. Vizita s-a desfasurat in prezenta specialistilor din centru, psiholog, educator si sef de centru. La final, concubinul a devenit agitat, i-a adresat cuvinte jignitoare femeii, a fost rugat sa plece, insa a devenit violent, amentand-o pe femeie cu un briceag si lovind-o. Psihologul a sunat la 112, insa agresorul a reusit sa fuga", a declarat Cristina Niculescu, sef serviciu din cadrul DGASPC Buzau.

Femeia injunghiata a ajuns la Spitalul din Ramnicu Sarat, in timp ce agresorul a fugit, iar dupa mai multe ore s-a predat Politiei Vrancea, ajungand ulterior in custodia politistilor din Buzau.