Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta ca joi si vineri este posibil ca serviciul de emitere a rovinietei si pentru tariful de trecere a podului Fetesti-Cernavoda sa functioneze cu dificultate din cauza unor lucrari la sistemul informatic, informeaza news.ro.

CNAIR informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca, joi, in intervalul orar 14:00 - 20:00, si vineri, intre orele 01:00 - 06:00, este posibil ca emiterea rovinietelor si a peajelor sa fie ingreunata/intrerupta ca urmare a unor lucrari de mentenanta la sistemul informatic.

Compania precizeaza ca achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda, se poate realiza pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei urmatoare.

De asemenea, CNAIR precizeaza ca utilizatorii retelei de drumuri nationale care folosesc infrastructura rutiera pentru care se aplica tariful de utilizare, pot achita rovinieta pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei respective.