Un barbat de 43 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce si-a injunghiat concubina chiar in interiorul Centrului de recuperare pentru victimele violentei in familie din Ramnicu Sarat unde femeia se refugiase de frica sa, relateaza News.ro.

Potrivit martorilor, cei doi se certau destul de des, iar femeia ajungea frecvent in Centrul in care se afla marti.

Iubitul sau a venit sa o convinga sa se intoarca acasa, insa nu se stie din ce motiv barbatul a scos un cutit si a lovit-o pe femeie in zona capului dupa care a fugit lasand-o intro balta de sange.

In jurul orei 22.00, barbatul plecat de la Ramnicu Sarat a ajuns la Focsani si cuprins de remuscari a mers la sediul IPJ Vrancea unde s-a predat si le-a spus politistilor ce a facut.

Acestia l-au retinut pana la venirea colegilor din Ramnicu Sarat care l-au preluat pe individ si dupa audieri au hotarat sa il retina pentru 24 de ore.

"La data de 21 martie, politisti de investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, in urma activitatilor specifice desfasurate, au dispus retinerea unui barbat in varsta de 43 de ani, din Ramnicu Sarat. Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca ieri, 20 martie, banuitul ar fi folosit un cutit in timpul unui conflict spontan pe care l-a avut cu fosta concubina, pe raza municipiului Ramnicu Sarat, rezultand ranirea acesteia. Politistii au dispus masura retinerii barbatului pentru 24 de ore", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, Mihail Draghiciu.

In cauza s-a intocmit dosar penal si cercetarile sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau.

Femeia injunghiata este in stare stabila.

In functie de cum va evolua starea sa de sanatate procurorii vor lua masuri impotriva individului de 43 de ani.