Bonurile in valoare de 969 lei emise la 22 februarie au iesit castigatoare la a treia extragere lunara din acest an a loteriei fiscale, fondul total de premiere, de un milion de lei, fiind impartit la maxim 100 de persoane, relateaza news.ro. Ministerul Finantelor a organizat duminica a treia extragere lunara a loteriei bonurilor fiscale din acest an, in studioul TV al Loteriei Romane, la care au participat toate bonurile fiscale emise in luna februarie.

Fondul total de premiere a fost pastrat la un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Dupa extragerea bilelor din urne, au iesit castigatoare bonurile din data de 22 februarie, in valoare de 969 lei.

Daca vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori, potrivit Ministerului Finantelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse de luni la sediile ANAF. Persoanele care detin un bon castigator trebuie sa-l depuna in original la Fisc, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare.

La extragerea din luna februarie a loteriei fiscale, pentru bonurile aferente lunii ianuarie, au iesit castigatoare bonurile fiscale cu o valoare de 501 de lei, emise la 30 ianuarie.

In acest an vor fi organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

Extragerea ocazionala de Pasti va avea loc pe 8 aprilie, la care care vor participa bonurile fiscale emise in perioada 22 ianuarie - 23 martie 2018.

Pe 23 decembrie va fi organizata extragerea speciala de Craciun, cu bonurile emise intre 24 martie si 7 decembrie.