Cinci persoane, intre care un copil de trei ani, au fost ranite duminica seara pe DN 2 (E 85) , la iesire din localitatea Dumbraveni spre satul Obrejita din judetul Vrancea, relateaza News.ro. Acesta este cel de-al doilea accident rutier grav produs in ultimele ore in Vrancea, unde ninge, iar in unele zone se inregistreaza fenomenul de ploaie inghetata si pe sosele este polei.

Din primele informatii furnizate de reprezentantii ISU Vracea, cinci persoane, intre care un copil mic, au fost ranite in urma coliziunii dintre doua autoturisme. La fata locului se afla politisti, un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Vrancea, dar si ambulante de la SAJ si SMURD Vrancea.

Cele cinci victime au fost preluate si transportate la UPU Focsani.

Tot duminica, in Vrancea, trei persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN 2 (E 85), la Slobozia Bradului, in care au fost implicate doua autoturisme si doua TIR-uri. Circulatia pe toate drumurile din Vrancea se desfasoara in conditii de iarna si este semnalat fenomenul de ploaie inghetata. In unele zone ninge, soselele fiind acoperite cu zapada sub care s-a format strat de polei.