Circulatia este inchisa, duminica seara, pe A2, intre Bucuresti - Fetesti, si pe DN 21A, intre Baraganul - Tandarei, dupa ce s-a redeschis circulatia pe DN 2B, intre Buzau si Sendreni, DN 22B, intre Braila si Galati si DN 21, intre Braila si Slobozia, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

ploaie pe A2Foto: Captura video Facebook

UPDATE 19.01: S-a deschis circulatia rutiera pentru toate categoriile de autovehicule pe urmatoarele sectoare de drum:

- DN 2B, intre Buzau si Sendreni (km 3+800 - km 125+571)

- DN 22B, intre Braila si Galati (km 2+200 - km 11+645)

- DN 21, intre Braila si Slobozia (km 1+000 - km 87+850)

DRUMURI INCHISE:

1. A2, intre Bucuresti - Fetesti;

2. DN 21A, intre Baraganul - Tandarei;

DRUMURI CU RESTRICTII DE TONAJ:

DN 24 intre Poieni si Iasii, a fost instituita restrictia de tonaj pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Circulatia rutiera s-a inchis, incepand cu ora 13.15, pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, intre Fundulea si Drajna, pe ambele sensuri din cauza fenomenului meteo de ploaie inghetata care genereaza aparitia spontana a poleiului, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Fenomenul meteo de ploaie inghetata este foarte periculos, instalandu-se spontan si afectand puternic siguranta circulatiei rutiere.

Reprezentantii CNAIR S.A. actioneaza in permanenta in toate zonele afectate, pentru a asigura desfasurarea traficului rutier in conditii de siguranta.

CNAIR face apel la conducatorii auto sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator pentru conditii de iarna si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate.