Principalul suspect in cazul agresiunii produse sambata intr-un autobuz al liniei 178 din Bucuresti, unde un barbat a fost taiat la o mana cu un cuter, a fost prins in cursul serii, au anuntat reprezentantii Politiei Capitalei, citati de News.ro. Suspectul are 41 de ani.

"La acest moment se desfasoara activitati procedurale", au precizat reprezentantii Politiei Capitalei.

In incident a mai fost implicat un alt barbat, care este cautat in continuare.

Incidentul a avut loc sambata dupa-amiaza, cand un barbat a fost taiat la o mana cu un cuter, de catre doi barbati cu care se certase intr-un autobuz al liniei 178.

Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, printr-un apel la 112 a fost anuntat un conflict izbucnit intre trei barbati intr-un autobuz si care s-a incheiat intr-o statie din sectorul 6, dupa ce au coborat din mijlocul de transport. La coborare, unul din cei trei l-a lovit peste mana cu un cuter pe cel cu care se certase in autobuz. Victima a primit ingrijiri la fata locului, ulterior fiind transportata la Spitalul Universitar.

Conflictul ar fi izbucnit dupa ce victima le-ar fi reprosat celor doi agresori ca deranjeaza cu unditele pe care le aveau cu ei in autobuz.

Cercetarile in acest caz au fost preluate de Sectia 21 Politie.