Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea va fi audiat marti in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, anunta Agerpres.

Presedintele Comisiei, Claudiu Manda, a anuntat pe 5 martie ca a convenit cu fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea, sa amane audierea acestuia pentru data de 13 martie, de la ora 11,00.

Manda a precizat ca a stabilit cu Florian Coldea sa amane audierea avand in vedere ca acesta este "putin racit", iar marti va fi mai mult timp la dispozitie, deoarece audierea va putea incepe de la ora 11,00 si nu de la ora 14,00 cum era programata marti.

"Mi-am dat seama din experienta cu domnul Maior ca dureaza destul de mult sa clarificam lucrurile discutate in comisie. Cred ca la domnul Coldea vom avea si mai multe lucruri care l-au vizat pe domnul Coldea, deci va fi o intalnire mai mult de sase ore. Atunci am cazut de comun acord ca audierea sa fie pe data de 13 martie, de la ora 11,00. Am mai convenit cu dansul sa ne vedem inainte cu o jumatate de ora la mine la birou", a adaugat Claudiu Manda.

Fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea, urma sa fie audiat pe 6 martie la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI.