Un judecator de la Tribunalul Timis a fost implicat intr-o altercatie intre doua grupuri, in zona Catedralei Mitropolitane din Timisoara. Magistratul si inca o persoana din grupul rival au fost raniti. Politistii si procurorii fac o ancheta in acest caz.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, Ionut Sarbu, a declarat pentru News.ro ca incidentul a avut loc duminica dimineata, la ora 5.00.

"In jurul orei 5.00 dimineata a avut loc o altercatie intre doua grupuri, in zona Catedralei din Timisoara, in care au fost implicate opt persoane. A fost intocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice si pentru incaierare", a declarat Ionut Sarbu.

Potrivit politistilor, in altercatie a fost implicat si un judecator de la Tribunalul Timis, care a suferit rani in jurul gatului. De asemenea, o alta persoana a suferit rani usoare. Cei doi raniti au fost transportati la spital. Politistii, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, fac cercetari in acest caz.