Cativa protestatari care au venit in fata Salii Palatului, unde este organizat sambata congresul extraordinar al PSD, si care au strigat impotriva PSD si a Guvernului au fost ridicati de jandarmi, potrivit news.ro.

Cateva zeci de persoane protesteaza sambata in fata Salii Palatului, unde are loc Congresul PSD. Trei manifestanti au fost luati de jandarmi, dupa ce nu ar fi respectat indicatiile fortelor de ordine.

Protestatarii scandeaza impotriva coalitiei de guvernare si cer demisia sefilor celor doua camere ale Parlamentului. Ei striga "Hotii", "Demisia", "Sa va fie rusine" si "PSD ciuma rosie".

In jurul Salii Palatului a fost desfasurat un dispozitiv de jandarmi. De asemenea, au fost amplasate si garduri. In zona sunt si restrictii de circulatie.

"In baza Protocolului privind organizarea si desfasurarea adunarii publice din data de 10 martie nr. 865/6/07.03.2018 aprobat de PMB, Jandarmeria are obligatia, conform legii, sa asigure masurile de ordine si siguranta publica", este pozitia transmisa de Jandarmerie.

"In legatura cu incidentul de la sala palatului va informam ca 3 persoane au fost conduse la sectia de politie pentru tulburarea ordinii si linistii publice pentru luarea masurilor legale, revenim cu detalii", precizeaza Jandarmeria.