Kim Jong Un a glumit in privinta imaginii sale in presa internationala in timp ce ii servea pe oficialii sud-coreeni aflati in vizita la Phenian cu bauturi alcoolice locale si taitei, au declarat Reuters doua surse guvernamentale sud-coreene.

Kim Jong UnFoto: Captura YouTube

In timpul discutiei, Kim a promis ca renunta la armele nucleare si le-a spus oficialilor sud-coreeni ca ar vrea sa-l intalneasca pe Donald Trump, a declarat joi conducatorul delegatiei, Chung Eui-yong, la Casa Alba.

Kim a facut remarci relaxate despre modul cum este vazut in afara Coreei de Nord, potrivit unui reprezentant al presedintiei sud-coreene, care a cerut sa nu ii fie publicat numele.

Liderul nord-coreean, poreclit de Trump “Micutul Om Racheta”, este “foarte constient” de modul cum este perceput, a spus oficialul. Dictatorul de la Phenian a reactionat la afirmatiile care au fost facute la adresa sa de-a lungul timpului intr-un mod “relaxat”, facand cateva glume despre sine, a adaugat sursa Reuters.

Kim si ceilalti oficiali au baut mai multe sticle cu vin, lichior de ginseng si soju (bautura alcoolica specifica in peninsula Coreea). “Sticlele tot veneau”, a spus alta sursa.