Magistratii de la Sectia de contencios administrativ si fiscal din cadrul Tribunalului Prahova au dispus intrarea in procedura generala a falimentului a companiei SC ASESOFT INTERNATIONAL SA., intr-un dosar inregistrat in anul 2014 si in care zeci de autoritati publice, firme, banci si companii de leasing apar in calitate de creditori, potrivit news.ro.

In paralel, intr-un alt dosar, exista interdictia privind initierea procedurii de dizolvare sau lichidare fata de S.C. Asesoft International S.A, masura fiind dispusa ca urmare a solicitarii DNA, care cerceteaza penal compania intr-un dosar de coruptie.

Judecatorii de la Sectia de contencios administrativ a Tribunalului Prahova au decis intrarea in faliment a SC Asesoft International SA., intr-un dosar inregistrat pe rolul Tribunalului Prahova in luna august a anului 2014.

"Admite cererea administratorului judiciar. In temeiul art. 145 lit. A rap. la art.146 din Legea privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa; Dispune intrarea in procedura generala a falimentului a debitorului SC ASESOFT INTERNATIONAL SA. In temeiul art.145 alin 2 din Legea privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, Desemneaza in calitate de lichidator judiciar provizoriu pe CITR Filiala Bucuresti SPRL , care va indeplini atributiile prevazute de art.64 din lege,cu o retributie de 1.500 lei In temeiul art.145 alin.2 din Legea privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, dispune dizolvarea societatii debitoare si ridicarea dreptului de administrare al debitorului" este solutia pronuntata de Tribunalul Prahova.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de sapte zile de la comunicare.