Angajatii primariei localitatii argesene Bascov ar fi cheltuit aproape un miliard de lei vechi pentru sms-uri date de pe telefoanele de serviciu ca sa sustina ansamblul local "Doina Bascovului" intr-o competitie produsa de Catalin Maruta la ProTv, spune purtatorul de cuvant al PNL Arges, Gelu Tofan, citat de news.ro.

Mai multe ansambluri din tara s-au duelat pentru premiul cel mare, intre acestea numarandu-se si "Doina Bascovului", care a adunat peste 60.000 de voturi si a invins ansamblul "Zestrea Budurestii" din Bihor si "Doina Carcinovului" de la Priboieni, scrie Jurnalul de Arges.

Purtatorul de cuvant al PNL Arges, Gelu Tofan, spune ca pentru sms-urile trimise de pe telefoanele de serviciu angajatii Primariei Bascov au cheltuit aproape un miliard de lei vechi, iar prima factura, in valoare de aproape 200 de milioane, pentru sms-urile trimise in semifinale cometitiei, a ajuns deja la primarie.

In ultima sedinta a Consiliului Local Bascov, mai multi consilieri locali s-au opus ca factura sa fie platita de la bugetul local.

Conform presei locale, angajatii Primariei Bascov au trimis mesaje la Pro TV de pe telefoanele de serviciu pentru a vota ansamblul Doina Bascovului si pentru fiecare persoana ar fi fost impusa o norma de trimis sms-uri, costul unui mesaj fiind de 25 de eurocenti, iar in total s-ar fi strans peste 60.000 de sms-uri.