Doi barbati au fost grav raniti, suferind arsuri grave, dupa ce tirul in care se aflau a luat foc in noaptea de miercuri spre joi in timp ce era parcat langa o hala, iar la un moment s-a produs si o explozie la capul tractor. Cei doi barbati care se aflau in TIR si au fost raniti sunt din Republica Moldova, iar medicii incearca sa-i salveze, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentantilor ISU Vrancea, incendiul a fost semnalat in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 1.00 la un autotren in comuna Golesti.

Masina de marfa se afla in parcarea unei societati comerciale, aproape de o hala de productie. La fata locului au fost mobilizati mai multi pompieri cu 4 autospeciale de lucru cu apa si spuma si o ambulanta SMURD.

La un moment dat, capul tractor al tirului a explodat, deflagratia fiind urmata de un incendiu generalizat care a afectat inclusiv hala de productie langa care era parcat autovehiculul.

De asemenea, cei doi barbati de 35 si 36 de ani care se aflau in tir, ambii din Republica Moldova, au fost grav raniti. Unul are arsuri de gradul 2 si 3 de aproximativ 50% din suprafata corpului, iar al doilea prezinta arsuri gradul 1 si 2 in proportie de aproximativ 30% din suprafata corpului. Ambii au fost transportati la spitalul din Focsani, unde au ramas internati la Chirurgie Plastica.

In cazul unuia dintre arsi, medicii incearca transferul la o alta clinica, pentru ca are multiple leziuni si in zona fetei.

In urma cercetarilor, pompierii au stabilit ca incendiul s-a produs probabil din cauza unei lampi de gatit cu combustibil lichid, cu care cel mai probabil cei doi barbati se incalzeau in tir.