Politistii tulceni au salvat un adolescent in varsta de 18 ani care se ratacise si nu se mai putea orienta din cauza frigului si viscolului. El plecase cu bicicleta pentru a ajunge in municipiul Tulcea, iar la un moment dat a abandonat-o, incercand sa ajunga pe jos in cea mai apropiata localitate, potrivit news.ro. Cand a vazut ca nu se descurca a cerut ajutorul autoritatilor.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Tulcea, politistii Postului de Politie Valea Nucarilor au fost sesizati despre faptul ca in apropierea localitatii Agighiol spre Tulcea se afla o persoana care, din cauza viscolui si frigului, nu se mai poate deplasa si nici nu se poate orienta in zona.

Politistii tulceni impreuna cu paznicii comunali au efectuat cautari in zona iar, in aproximativ o ora, au gasit la o distanta de aproximativ patru kilometri de localitatea Agighiol, un tanar de 18 ani din localitatea Murighiol.

El a povestit oamenilor legii ca plecase cu bicicleta din Murighiol pentru a ajunge in Tulcea. La un moment dat, din cauza frigului, a abandonat bicicleta si a incercat sa ajunga in Agighiol pe jos.

El nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind dus de politisti la familia sa.