O ambulanta ce transporta doi copii din Tulcea la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Constanta a ramas blocata in zapada miercuri dimineata de la ora 03,00, pe DN 22, la aproximativ 22 km de municipiul resedinta, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, citat de Agerpres.

UPDATE 09.08 Raed Arafat: cazul este in atentia noastra, sunt unul sau doua utilaje de deszapezire care insotesc ambulanta sa o ajute sa ajunga la spital.

Purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea, Anca Chirita, declarase anterior ca echipe de salvatori au plecat catre locul indicat de echipajul de pe ambulanta pentru a-i transporta in siguranta pe cei doi copii la SCJU Constanta.

O informare transmisa de Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Constanta arata ca, miercuri dimineata, pe raza judetului Constanta erau inchise sase drumuri nationale (DN 3 Constanta-Ostrov, DN 22C Murfatlar-Constanta, DN 2A Ovidiu-Harsova, DN 22 Ovidiu-limita hotar judetul Tulcea, DN 22A Harsova-Saraiu, DN 3C Constanta-Ovidiu). De asemenea, sunt in continuare inchise A2 si A4, iar pe DN 38 Agigea-Negru Voda se circula cu restrictie de tonaj de maxim 3, 5 tone.

Intre Valul lui Traian si Constanta se circula controlat, cu echipaje de politie si utilaje de deszapezire antemergatoare.