Unele zboruri pot inregistra intarzieri minime la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, intarzieri care, punctual, pot ajunge la aproximativ 30 de minute, arata un comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. De subliniat este insa ca zborul Ryanair care trebuia sa plece din Roma catre Bucuresti apoi sa se intorca in Italia a fost anulat.

Potrivit comunicatului CNAB, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna, conform programului de zbor.

"Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo. Unele zboruri pot inregistra intarzieri minime la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, intarzieri care, punctual, pot ajunge la aproximativ 30 de minute", arata un comunicat de presa al CNAB.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea in conditii de siguranta. Infrastructura aeroportuara este operationala, fiind asigurate conditiile pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime.

Potrivit datelor funrizate pe site-ul companiei, cursa RyanairRoma-Bucuresti-Roma a fost anulata.

Informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.