Manifestantii iesiti duminica seara in strada, in Piata Victoriei din Capitala, pentu a sustine DNA, au adus la protest manechine cu fetele lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, imbracati in zeghe si cu streang la gat, carora le-au citit un "rechizitoriu" inspirat din discursul ministrului Tudorel Toader.

Protest Guvern 25 februarieFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

Protestatarii au adus trei manechine in zeghe, cu chipurile lui Toader, Dragnea si Tariceanu, iar in rol de calai, imbracati in negru, Iohannis si Kovesi.

Apoi s-a pornit un discurs, "rechizitoriul condamnatului Dragnea si al inculpatului Tariceanu".

Cel care citeste discursul, imitandu-l pe Tudorel Toader, a inceput cu fraza "Avem o justitie. Unii spun ca e buna...", asemenea discursului tinut in urma cu trei zile de ministrul Justitiei.

"Se implinesc 12 luni din momentul in care s-au implinit 324 de luni de cand am strigat in aceasta piata: Jos comunismul!", s-a mai spus in discurs.

Multimea a inceput sa scandeze apoi: "Nu scapati!".

Mii de manifestanti s-au adunat duminica seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru a participa la protestul impotriva revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si totodata pentru sustinerea Directiei Nationale Anticoruptie.