Patru persoane au fost ranite grav in urma accidentului produs duminica dimineata pe DN 7, in localitatea Cotmeana din judetul Arges, unde soferul unui autoturism a piedut controlul asupra directiei de mers, autovehiculul sau intrand pe contrasens, unde s-a izbit puternic de un TIR. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta spun ca toate cele patru victime erau incarcerate.

Initial, Centrul Infotrafic al Politiei anunta ca doua persoane au fost ranite.

Accidentul a avut loc in comuna Cotmeana, satul Lintesti, unde un sofer care se deplasa dintre Pitesti catre judetul Valcea si in autoturismul caruia se aflau trei pasageri a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat pe contrasens intr-o curba la stanga, unde s-a ciocnit cu un autotren.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, toate cele patru persoane aflate in autoturism au fost prinse intre fiarele masinii strivite, fiind nevoie de interventia echipalor de descarcerare pentru ca acestea sa fie scoase din masina. In momentul in care au foste extrase, trei dintre victime erau in viata, a patra fiind inconstienta. La ora transmiterii acestei stiri echipele medicale ii fac acesteia din urma manevre de resuscitare.

In urma accidentului circulatia pe DN 7, in comuna Cotmeana, este blocata.