Ministerul Justitiei nu publicase inca, vineri dimineata, la peste 12 ore dupa incheierea declaratiei lui Tudorel Toader, raportul pe care acesta l-a prezentat joi seara si despre care a spus ca jsutifica solicitarea de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Tudorel ToaderFoto: Hotnews

UPDATE 15:11Raportul a fost publicat pe just.ro la peste 20 de ore dupa inceputul declaratiei de presa a ministrului justitiei

UPDATE 13:33 Incercarile de accesare a sitelui MJ, www.just.ro, sunt intampinate de mesajul "SITE TEMPORAR OPRIT"

UPDATE 12:13"Am auzit ca este o problema cu site-ul. Am intrat si eu dimineata si am vazut ca nu functioneaza. Am intalnire cu conducerea institutului de la Siracusa, acum la 9.00. Verificam si remediem. Tot ce am vorbit aseara este absolut valabil, cred ca am explicat pe larg. Mai departe urmeaza procedura", a declarat ministrul Justitiei, potrivitMediafax.

UPDATE 08:29 Putin dupa ora 7.00 site-ul a devenit nefunctional, situatia este aceeasi si la acest moment. Raportul nu a fost publicat nici pe paginile de Facebook ale ministerului sau ale lui Tudorel Toader.

Ce a spus Toader joi seara:

"Raportul este destul de cuprinzator, are 36 de pagini in sinteza, nu stiu daca veti avea rabdarea sa citesc 36 de pagini. Il prezint in diagonala, in sinteza, dupa care in momentul in care terminam intalnirea il postam pe site-ul Ministerului Justitiei"