Fostul procuror DNA Mircea Negulescu a sunat la 112, joi, pentru ca ar fi fost "agresat" de un cameraman la iesirea din sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru a fi audiat in legatura cu o plangere penala depusa pe numele lui, potrivit Agerpres.

Mircea Negulescu a fost joi la Parchetul General, pentru a fi audiat in legatura cu o plangere depusa pe numele lui.

Negulescu a iesit de la audieri dupa cateva ore si a refuzat sa raspunda intrebarilor puse de jurnalisti.

Ulterior, el a revenit la sediul Parchetului General, sustinand ca a fost agresat de un cameraman. Dupa ce a stat de vorba cu jandarmii aflati la intrarea in Parchet, Negulescu a chemat un echipaj de Politie.

Pe numele lui Mircea Negulescu au fost depuse la Parchet mai multe plangeri penale.

In una dintre aceste plangeri, fostul deputat Vlad Cosma acuza patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu, de savarsirea infractiunilor de compromiterea intereselor Justitiei, cercetare abuziva, represiune nedreapta, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat.

Antena 3 a difuzat cateva inregistrari in care Vlad Cosma sustine ca procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea au incercat sa 'inventeze dosare in baza unor probe fabricate' unor importanti oameni politici si de afaceri, printre care Sebastian Ghita.