Un barbat din Focsani, care a murit joi dimineata dupa ce masina in care se afla s-a ciocnit cu un TIR, pe DN2, in judetul Vrancea, isi injunghiase sotia cu cateva ore inainte de producerea accidentului, iar politistii iau in calcul si ipoteza ca el sa fi provocat accidentul cu intentie, vrand sa se sinucida, scrie News.ro.

Potrivit reprezentantilor Politiei Vrancea, in noaptea de miercuri spre joi barbatul si-a injunghiat sotia, in locuinta acestora din Focsani, femeia, in varsta de 42 de ani, fiind internata in prezent la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) din Focsani. "Femeia are mai multe plagi injunghiate la gat si la bratul stang. Este internata la Chirurgie", a declarat Alina Cosma, purtatorul de cuvant al SJU Focsani.

Ulterior, barbatul, in varsta de 54 de ani, a plecat cu masina de acasa, iar cateva ore mai tarziu a fost implicat in accidentul produs pe DN2 (E85), la iesirea din localitatea Dumbraveni, unde a intrat cu autoturismul pe contrasens si a lovit violent un TIR. Ulterior, TIR-ul a fost lovit din spate de un alt autotren, care circula regulamentar in spatele acestuia. Barbatul si-a pierdut viata in urma accidentului.

Politistii nu pot spune deocamdata daca barbatul a provocat cu intentie accidentul, vrand sa se sinucida, fiind luata in calcul si aceasta ipoteza.