Un TIR incarcat cu ciocolata a ars in intregime, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui accident rutier produs pe drumul E60, in zona localitatii muresene Nades, autotrenul rasturnandu-se, iar incendiul s-a extins si la o locuinta din apropiere, anunta News.ro. Din cauza incendiului, aproape 80 de consumatori din zona au ramas fara energie electrica.

Potrivit Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Mures, un TIR incarcat cu ciocolata s-a rasturnat si a luat foc, in noaptea de marti spre miercuri, pe E60, in zona localitatii Nades, in urma accidentului circulatia in zona fiind blocata timp de cateva ore.

Incendiul s-a extins si la o locuinta din apropierea locului unde a luat foc TIR-ul, iar aproape 80 de consumatori au ramas fara energie electrica din cauza ca un stalp de curent a fost rupt si flacarile au afectat reteaua de alimentare.

La fata locului au intervenit pompierii din Sighisoara cu doua autospeciale de stins incendii, insa TIR-ul a ars in intregime. Soferul TIR-ului a fost transportat de un echipaj medical la UPU SMURD Targu Mures deoarece acuza dureri de spate si de cap.