Un tanar in varsta de 25 de ani, suspectat ca a agresat un medic de la unitatea de primiri urgente a spitalului din orasul Mioveni, a fost retinut de politisti, in noaptea de luni spre marti, informeaza Agerpres.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges, agresiunea a avut loc in data de 17 februarie.

"Politistii din Mioveni au retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, un tanar banuit de savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente savarsite impotriva unui cadru medical si de tulburarea ordinii si linistii publice. Tanarul este banuit ca, in dimineata zilei de 17 februarie, ar fi agresat un doctor care era de serviciu", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, inspectorul principal Madalin Zamfir.

Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit ca tanarul insotea la spital un prieten, care acuza ca a fost batut. Actele de violenta au izbucnit in momentul in care medicul de garda a afirmat ca nu observa urme vizibile ale unei agresiuni pe corpul presupusei victime.