Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut luni dimineata pe DN7, pe Valea Oltului, in localitatea Balota, dupa ce soferul unui autoturism a adormit la volan si a intrat pe contrasens, lovind frontal o alta masina, au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, informeaza Agerpres.

"PE DN7, la kilometrul 223+400 metri, in localitatea Balota, a avut loc un accident rutier pe fondul oboselii la volan. Soferul unui autoturism Passat care se deplasa spre Sibiu, pe fondul oboselii, a adormit la volan, iar masina a patruns pe sensul opus de mers, intr-o curba, lovind frontal un autoturism marca Mitsubishi", conform sursei citate.

In urma accidentului, soferul care a adormit la volan, in varsta de 34 de ani, precum si alte trei persoane din masina pe care acesta o conducea au fost ranite.

Coliziunea intre cele doua autovehicule a avut loc la ora 5.00, traficul rutier fiind blocat timp de cateva zeci de minute pentru interventia echipajelor medicale si de politie. In prezent, in zona, circulatia rutiera se desfasoara normal.