Politistii si procurorii au facut, in ultimele doua saptamani, aproape o suta de perchezitii, in dosare de trafic de droguri, confiscand un kilogram de cocaina, sapte kilograme de cannabis, dar si alte droguri. Peste 160 de persoane sunt cercetate, 53 fiind retinute sau arestate.

Pe parcursul ultimelor doua saptamani, Politia Romana si D.I.I.C.O.T. anunta ca au efectuat 91 de perchezitii pentru destructurarea unor grupari de criminalitate organizata.

Au fost derulate activitati de cercetare pentru probarea activitatii infractionale a 168 de persoane, dintre care 53 au fost retinute sau arestate, iar 7 au fost plasate sub control judiciar.

In urma acestor activitati, au fost ridicate si indisponibilizate peste 1 kilogram de cocaina, peste 7 kilograme de cannabis, precum si alte droguri. De asemenea, au fost indisponibilizate 3 autoturisme, bani, 13 laptopuri, 96 de telefoane mobile, 31 de cartele SIM, 225 de medii de stocare, 8 arme si 167 de cartuse.

In activitatile desfasurate de politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au fost angrenati si politisti din cadrul inspectoratelor de politie judetene, luptatori de la actiuni speciale si jandarmi.