Andreea Pastarnac, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului Viorica Dancila, a fost desemnata coordonator national al Comitetului interministerial pentru coordonarea relatiilor Romaniei cu Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), potrivit unei decizii a premierului, anunta news.ro.

Andreea PastarnacFoto: telaviv.mae.ro

Decizia premierului Viorica Dancila potrivit careia Andreea Pastarnac va indeplini atributii de politica externa si a fost desemnata coordonator national al Comitetului interministerial pentru coordonarea relatiilor Romaniei cu Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.

In 8 februarie, Andreea Pastarnac a fost eliberata din functia de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe, fiind numita consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Dancila.

Andreea Pastarnac, fost ambasador al Romaniei in Israel, dar si in Cipru, a fost ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, fiind numita odata cu instalarea Guvernului Grindeanu.