Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie. Odata cu un design nou, o camera buna si Android Oreo va avea si o functionalitate prezenta pe iPhone X, scriePlaytech.ro. Animoji a fost vazuta drept o functionalitate amuzanta, desi inutila. Cumva interesanta, desi puerila.

Samsung Galaxy S9Foto: Gizmodo.com

Totusi, asta a atras atentia asupra iPhone X. Samsung, pentru Galaxy S9, vrea sa replice Animoji cu ceva si mai bun, si mai amuzanta, dar si mai "clona". Potrivit detaliilor de pana acum, alternativa la Animoji de pe Samsung Galaxy S9 va avea un fel de emoji 3D care vor replica expresiile tale faciale.

Animoji, așa cum a venit pe piață, a devenit un selling point pentru iPhone X. Steven Levy , pentru Wired, a rezumat cel mai bine cazul: „[…] ce am ales a fost rahatul ăsta animat. […] iPhone X îți recunoaște fața și vocea și face un Animoji din ele. Deși frivol – și cumva amuzant, când descoperi chestia asta – aceste Animoji, de fapt, atrag atenția asupra celor mai avansat tehnologii din iPhone X”, a scris acesta în articolul de preview pentru iPhone X.

Deja e așteptat Samsung Galaxy S9 cu un sistem de autentificare bazat pe recunoaștere facială și scanare de iris, iar cu o alternativă Animoji intră și mai mult în zona iPhone X.

Articolul integral, pePlaytech.ro.