O femeie din judetul Mures este cercetata pentru trafic de migranti, dupa si-a ascuns bebelusul de trei luni sub fusta pentru a-l trece ilegal granita, in Ungaria, fiind depistata de politistii de frontiera din Bors, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, duminica dimineata, la Punctul de trecere al frontierei din Bors s-a prezentat o femeie de 26 ani, din judetul Mures, care era pasagera intr-un autoturism si intentiona sa iasa din tara.

La controlul specific, politistii de frontiera au descoperit, ascuns sub fusta femeii, un bebelus in varsta de trei luni.

Tanara a declarat ca minorul este copilul sau, dorea sa ajunga cu el in Ungaria si a recurs la aceasta metoda deoarece nu a reusit sa-i faca documente de identitate.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de migranti, urmand ca la finalizarea anchetei sa fie luate masurile legale care se impun, se mentioneaza in comunicat.