Trei barbati si-au pierdut viata, iar altul este in stare grava, dupa ce, sambata dimineata, soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un TIR, pe Drumul European 60, intre localitatile Vanatori si Mureni, informeaza Agerpres.

Accident rutierFoto: News.ro

"In accidentul petrecut sambata dimineata au fost implicate un autoturism si un TIR, iar trei barbati, cu varste intre 30 si 40 de ani, au murit, iar altul este grav ranit. Accidentul s-a produs la iesire din Sighisoara catre Brasov, intre localitatile Vanatori si Mureni, iar circulatia a fost blocata pe un sens. Persoana ranita era incarcerata si s-a intervenit pentru scoaterea ei din masina", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Horea" al judetului Mures, maior Cristian Virag.

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Mures a precizat ca accidentul s-a produs dupa ce soferul autoturismului a ajuns pe contrasens, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, respectiv carosabil umed, si a intrat in TIR-ul care venea din sens opus.

Potrivit IPJ Mures, cei trei decedati si persoana ranita se aflau in autoturism.