Un avion Boeing 737-800 apartinand companiei low-cost Ryanair, care a decolat vineri seara de pe Otopeni, cu destinatia Dublin (Irlanda), a cerut sa revina pe aeroportul bucurestean dupa ce in timpul procedurii de decolare a lovit pista cu coada, informeaza site-ul specializat Aeronews.ro pe retelele sociale. Aeronava s-a invartit cateva zeci de minute in aer pentru a consuma combustibilul, aterizand apoi in siguranta pe Otopeni.

HotNews.roFoto: Hotnews

"(Avionul) Boeing 737-800 al (companiei) Ryanair consuma acum combustibilul pentru a se putea intoarce la Bucuresti. Potrivit unor surse, aparatul a lovit pista cu coada la decolare. In acest moment, pilotii pot manevra aparatul si vor reveni curand pe Otopeni", a scris Aeronews intr-o postare pe Facebook si Twitter.

Postul a fost actualizat cu informatia ca aeronava in cauza a aterizat in siguranta pe pista 26L a aeroportului Otopeni.

UPDATE: Ana State, purtatoare de cuvant a aeroportului Henri Coanda, a declarat la Antena 3 ca la bordul avionului se aflau 173 de pasageri, printre care doi copii. Acestia vor fi preluati de o alta aeronava, care ii va duce la destinatie.

Aceasta a mai spus ca aeronava a aterizat in conditii de siguranta si ca lucratorii aeroportului au verificat pista de pe care s-a facut decolarea si ca nu au fost gasite urmele vreunui incident.